(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
OVOCNÝ DORT DVOJKRÉMOVÝ
Potřebné ingredience
Inspiraci jsem našla tady na MMB, kdyby někomu přišel podobný něčemu jinému... NA KORPUS - 1 vejce, půl hrnku mléka, čtvrt hrnku oleje, půl hrnku cukru, hrnek hl.mouky, půl pr.do pečiva, na pomazání džem NA 1.KRÉM - Créme Olé vanilkový, 300ml mléka, 2 ovocné jogurty po 150ml NA 2.KRÉM - krabička žervé (víčko nezapomeneme poslat Zuzaně Miazmije), 120 netuč.tvarohu, 150 zakysané smetany light NA POLEVU ovoce, šťáva nebo tang, 1 vanilkový pudink
Postup přípravy
Korpus smícháme a upečeme na papíru, papír stáhneme. Až vystydne, zamázneme lehce džemem. První krém - uděláme pudink zastudena dle návodu, vyšleháme s ovocnými jogurty, příchuť jogurtů vybereme podle ovoce, které se chystáme použít. První krém namažeme na vystydlý dort a dáme ztuhnout do ledničky. Pak opatrně naplácáme druhý krém, navrch rozházíme ovoce. Smícháme 500ml vody s tangem nebo šťávou a uvaříme s vanilkovým pudinkem. Až vychladne na pokojovou teplotu, zalijeme ovoce.
Ještě fotka na řezu, je vidět dva krémy. Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vojtula
(upraveno)
12. 6. 2011, 13:06